Ana Sayfa » » Kruvasan Nasıl Yapılır

Kruvasan Nasıl Yapılır

Yazar Rio on 31 Mayıs 2014 Cumartesi | 04:57


Fransız mutfağına özel açma türü olan Kruvasan, Türk mutfağında ay çöreği, hilal açması olarak bilinir. Genelde hilal şeklinde üretilen bu yiyeceğin, dışı hamur ile kaplıyken içerisinde çikolata bulunur. Kat kat olacak şekilde yapılan Kruvasan'ın açma'dan farkı sadece tereyağı ile yapılmasıdır. Özellikle beş çaylarında misafirlere ikram edilen Kruvasan evde yapılmak yerine pastanelerden temin edilir. Peki Kruvasan nasıl yapılır, Kruvasan Tarifi gibi soruları merak ediyorsanız bunun için en güzel kruvasan tariflerinin bulunduğu sitemize gitmenizi öneririz. İşte kruvasan tarif sitesi;

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yap ki Burada Olduğunu Bilelim

 
Ana Sayfa | diş ağrısı |İletişim
Copyright © 2013. Bilgi Kankam - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz kopyalama yapılamaz!..